Onderhoud en Renovatie
 

Mos en Algen

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw rieten dak. Een vervuild dak, dat begroeid is door mos en algen, kan niet goed ademen, blijft vochtig en kan gaan rotten. Het is dus belangerijk om uw dak periodiek en tijdig te laten controleren. Het zal de levensduur van uw dak verlengen, wat betekent dat u het vervangen van een compleet rieten dak kan uitstellen.

Bestrijding

Het behandelen en bestrijden van alg- en mosaangroei gebeurt door middel van het spuiten van het rieten dak met een biologisch afbreekbaar bestrijdingsmiddel. Dit middel doodt bestaande alg- en mossoorten en vertraagt nieuwe aangroei. Is het dak te sterk begroeid, dan kunnen wij het dak eerst schoonmaken en daarna behandelen. 

Slijtage

Bij wat oudere daken ontstaan soms slijtageplekken, zwakkere plekken in het dak. Wij kunnen deze plekken in het rieten dak voor u repareren. We voegen dan bijvoorbeeld nieuw riet in de ontstane plekken of gaatjes en zorgen ervoor dat de dikte van uw dak weer gelijk is. Deze manier van renovatie zorgt ervoor dat het dak er weer een tijd tegen aan kan!

Wacht niet tot u lekkages krijgt, maar laat uw rieten dak op tijd controleren en eventueel herstellen. Dit bevordert de levensduur van uw rieten dak. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Informeer 

 

Vraag hier snel en eenvoudig uw vrijblijvende offerte aan Offerte opvragen